"Stranger things"-acteur toont zijn eigenzinnige dansje aan echte pinguïns

Het was begin november 2017 een van de populairste memes op het internet. Politiecommissaris Jim Hopper had immers in de populaire Netflix-serie "Stranger things" zijn danskunsten getoond, voor de verbaasde ogen van Eleven, en dat leidde tot een resem bewerkte fragmenten die wereldwijd gedeeld werden. Maar acteur David Harbour wilde nog een stapje verder gaan: hij wilde zijn dansbewegingen wel eens uitvoeren voor een kolonie pinguïns op de Zuidpool. Met dat idee in het achterhoofd werd hij uitgedaagd door Greenpeace. Een uitdaging waarin hij uiteindelijk slaagde en dus kon Harbour zijn befaamde dansje op de Zuidpool uitvoeren.

Mocht u een van de weinigen zijn die "Stranger things" nog niet gezien heeft, in seizoen 2 liet commissaris Hopper volgende (beperkte) 'dance moves' zien:

Er volgden vooral bewerkingen op het internet met andere muziekfragmenten en ook Millie Bobby Brown, die de rol van Eleven speelt, moest zich tijdens een interviewsessie aan de danspasjes wagen:

Harbour bleek duidelijk onder de indruk van de populariteit van zijn dansbewegingen en liet zich daarom door Greenpeace uitdagen om hem naar het zuidpoolgebied te brengen. Om daar te dansen voor de pinguïns. Na massaal veel retweets van een bericht van Harbour, mocht de 42-jarige acteur naar Antarctica afzakken. Met volgend resultaat:

Meest gelezen