Jennifer Lawrence: "Had ik haar dan moeten bedanken voor die intro?"

Ze is intussen uitgegroeid tot een van de levende legendes in Groot-Brittannië en dat werd afgelopen zondag meer dan duidelijk nadat ze actrice Jennifer Lawrence aangekondigd had tijdens de uitreiking van de Bafta’s. Joanna Lumley, bij ons vooral bekend als de wandelende pruik Patsy Stone uit "Absolutely fabulous", wierp Lawrence zoveel bloemen toe dat de Amerikaanse actrice zich ietwat ongemakkelijk voelde en antwoordde met "That was a bit much". Plots kreeg Lawrence op sociale media de wind van voren. Het noopte haar zelfs tot een verduidelijking.

"Hoe kunnen we deze show beter beginnen dan met de opwindendste actrice op deze planeet? Hier is de ravissante Jennifer Lawrence", aldus Lumley tijdens haar aankondiging van Lawrence, die dus anders reageerde dan de Britse tv-kijker verwacht had:

Op sociale media kwam Lawrence onmiddellijk op de slachtbank terecht:

Lawrence voelde zich genoodzaakt te reageren in het radioprogramma van Ronan Keating: "Net voor we het podium op moesten stonden Joanna en ikzelf backstage te wachten en zij zou me voorstellen. Hoe? Ik zei haar dat ze adjectieven moest gebruiken als "groot", "knap", zeg gewoon van die dingen. En ze antwoordde: "Oké darling!" Het was niet meer dan een inside joke."

"Eenmaal op het podium zei ze al die ongelooflijk lieve dingen over mij. Toen ik dan het podium op moest, had ik zoiets van: "Dat is er toch wel over." Plots vond iedereen dat ik me onbeleefd gedragen had. Maar wees nu eerlijk, ik kon toch niet, nadat zij gezegd had dat ik de grootste filmvedette ter wereld was, zeggen van: "Dankjewel, Joanna." Dat zou dus betekenen dat ik daarmee akkoord zou gegaan zijn. In de zin van: "Die vindt zichzelf echt wel een schatje." Nee, het was een grapje tussen ons beiden, niet meer en niet minder."

Meest gelezen