Levenloos lichaam aangetroffen in volkstuintjes te Sint-Michiels bij Brugge

In één van de volkstuintjes aan het Tillegembos in Sint-Michiels, bij Brugge, is woensdagavond een lijk aangetroffen.  

Het waren voorbijgangers die even na 19 uur het levenloos lichaam opmerkten en de hulpdiensten verwittigden. De MUG en ambulance snelden nog ter plaatse, maar voor het slachtoffer kon geen hulp meer baten. De politie sloot de toegang naar de tuintjes langs de Tillegemstraat hermetisch af met politielint. Het parket stuurde het labo ter plaatse voor sporenonderzoek. Hoe het slachtoffer precies om het leven kwam is nog niet duidelijk. De eerste vaststellingen zouden voorlopig niet wijzen op kwaad opzet, “al worden alle pistes nog open gehouden”, zegt Frank Demeester van het Brugse parket. “Het onderzoek is nog volop lopende.”

Meest gelezen