Eén Belg wint vanavond sowieso 1 miljoen euro, "ook al heeft hij geen enkel cijfer juist"

Eén Belg is vanavond sowieso 1 miljoen euro rijker. De Nationale Loterij verzekert dat bij de EuroMillions-trekking van vanavond minstens één Belg gelukkig zal worden. "En dat kan zelfs zonder dat hij één cijfer correct heeft."

Wie meespeelt met EuroMillions kijkt wellicht al een tijdje uit naar vanavond. Zo maar even 174 miljoen euro zit er in de jackpot, het op een na hoogste bedrag ooit. Of iemand die pot ook effectief in de wacht sleept, is nog niet zeker, maar sowieso zal EuroMillions 25 Europese deelnemers blij maken met een bedrag van 1 miljoen euro. 

De Nationale Loterij verzekert echter dat vanavond zeker één Belg 1 miljoen euro extra op zijn of haar bankrekening heeft staan. Uiteraard bestaat de kans dat één (of meerdere) Belg(en) bij de 25 winnaars zit, maar mocht dat niet het geval zijn, dan komt de Nationale Loterij zelf over de brug en zal er een extra loting worden gehouden. 

"Die loting zal niet gebeuren op basis van de ingevulde cijfers en sterren, maar wel op basis van de MyBonus-code op elk formulier", zegt woordvoerster Caroline Van Goidsenhoven in Het Laatste Nieuws. "Wordt jouw code getrokken, dan ben jij de gelukkige. Zelfs als je geen enkel cijfer correct hebt op je bulletin van de gewone trekking."

Meest gelezen