Linde Merckpoel nodigt schansspringer Robert "the flying moustache" Johansson uit voor "rosse gangbang"

Dat Linde Merckpoel een boon heeft voor de Noorse schansspringer met de sierlijke rosse snor Robert Johansson werd deze week al duidelijk. Vanochtend kreeg ze hem tijdens haar show op Studio Brussel aan de lijn en ze deed hem meteen een opmerkelijk voorstel.  

Johansson behaalde tijdens de Olympische Spelen 3 medailles. Dankzij zijn ontwapenend enthousiasme en zijn opvallende uiterlijk werd hij in geen tijd een publiekslieveling.  Ook op Twitter werd "the  flying moustache” erg populair. Merckpoel belde hem vanochtend op en vertelde hem dat ze "zijn grootste Belgische fan was".  

Sinds haar ontmoeting met de Britse muzikant Ed Sheeran heeft Linde Merckpoel ook een missie: het roodharige ras redden. Sheeran stelde voor dat alle roodharige mensen samen zouden komen voor een orgie, om het uitsterven van de roodharigen te voorkomen.

En omdat Ed Sheeran op 1 juli naar Werchter komt, vond Merckpoel dit gesprek het ideale moment om ook Robert Johansson hiervoor uit te nodigen. De Noorse sporter wist duidelijk niet wat hem overkwam, maar antwoordde aimabel dat hij nog even in zijn agenda zou moeten kijken. 

Beluister hier het volledige gesprek: 

Belga

Meest gelezen