Videospeler inladen...

Witte Huis even opgeschrikt na aanrijding minibus

Een vrouw heeft vrijdag een slagboom van het Witte Huis aangereden. De bestuurster van de minibus is opgepakt en er vielen geen gewonden bij de ordehandhavers. De Amerikaanse president Donald Trump was in het Witte Huis op het ogenblik van de feiten.

De veiligheidsdiensten van het Witte Huis hebben de ambtswoning van Donald Trump onder lockdown geplaatst na een aanrijding van een slagboom. Een witte minibus was ingereden op een slagboom.

De bestuurster van de witte minibus is meteen opgepakt en bij het incident raakte niemand gewond en er werden geen schoten gelost. Donald Trump was op het ogenblik van de aanrijding in het Witte Huis, waar hij een onderhoud heeft met zijn Australische ambtsgenoot.

Volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN is de bestuurster van de minibus bekend bij de Secret Service. Ze zou mentale problemen hebben. Volgens politiebronnen had ze niet de bedoeling om Donald Trump te treffen.

Meest gelezen