België is 4 miljonairs rijker dankzij Euromillions

De Nationale Loterij verzekerde dat bij de EuroMillions-trekking gisteren minstens één Belg 1 miljoen euro ging winnen, het werden er uiteindelijk vier. Opmerkelijk is dat die geen juiste cijfers moesten hebben, maar werden geloot uit alle spelers.

Gisteren was met Euromillions 174 miljoen euro te winnen, het op een na hoogste bedrag ooit. De organisatie liet weten dat ook 25 spelers elk één miljoen euro zouden krijgen op basis van de MyBonus-code op hun formulier. Ze moesten daarvoor zelfs geen enkel cijfer juist hebben. Mocht daar geen enkele Belg bij zijn, beloofde de Nationale Loterij een aparte trekking te houden zodat minstens één Belg een miljoen euro zou winnen.

Dat laatste is uiteindelijk niet nodig geweest, want tussen de 25 winnaars zitten 4 Belgen. Ons land is dus 4 miljonairs rijker. Wie zelf wil weten of hij bij de winnaars is, kan terecht op deze pagina op de site van de Nationale Loterij.

40 jaar Lotto

Deze maand is het overigens 40 jaar geleden dat de eerste trekking van de Lotto in ons land plaatsvond. Het toen gloednieuwe product van de Nationale Loterij kende van meet af aan veel succes en groeide in geen tijd uit tot een vaste (gok)waarde in het leven van vele mensen.

Sinds oktober 2004 organiseert de Nationale Loterij samen met andere Europese loterijen EuroMillions. Ook dit spel is in ons land bijzonder populair. Nochtans bedraagt de kans op de jackpot bij EuroMillions niet meer dan 1 op 139.838.160.

Meest gelezen