AFP or licensors

Michelle Obama brengt in november haar memoires uit

De voormalige first lady Michelle Obama brengt op 13 november haar memoires uit. Het boek zal "Becoming" heten.

"Het schrijven van "Becoming" was een heel persoonlijke ervaring", zegt Obama in een mededeling. "Het heeft me -voor de eerste keer- de ruimte gegeven om eerlijk terug te blikken op het onverwachte traject van mijn leven. In dit boek vertel ik hoe een klein meisje uit het zuiden van Chicago haar eigen stem vond en de kracht om die te gebruiken om anderen te helpen."

De voormalige first lady van de VS schrijft voorts dat ze hoopt dat haar verhaal anderen kan inspireren. Het is de eerste keer dat ze een boek uitbrengt met haar levensverhaal.

De Obama's sloten vorig jaar een gezamenlijke boekendeal met uitgever Penguin Random House. Ze zouden daarvoor meer dan 30 miljoen dollar krijgen, al is het precieze bedrag niet bekend. Wanneer het boek van Barack Obama uitkomt, is nog niet geweten. Hij zal focussen op zijn acht jaar in het Witte Huis.

Meest gelezen