Video player inladen ...

Ontvoerde Nederlandse baby is terecht

In een Duits vakantiepark is de baby teruggevonden die vanmorgen was ontvoerd door haar biologische ouders. Het meisje zou gezond en wel zijn. De ontvoering gebeurde op de parking van een supermarkt, waar de pleegmoeder met de baby was. In Nederland was een uitzonderlijk opsporingsbericht verspreid - het zogenaamde "Amber Alert"-  omdat de veiligheid van het kind in gevaar was.

De baby van 6 maanden werd vanmorgen bij een supermarkt in Eersel in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, vlak bij de Belgische grens, met geweld uit een Maxi-Cosi getrokken. De pleegmoeder kwam net terug uit de supermarkt. De politie ging er vanuit dat het kindje werd ontvoerd door haar biologische ouders. 

Dat bleek ook te kloppen, want de baby en haar ouders werden gevonden in een vakantiepark in Bad Bentheim in Duitsland, niet ver van de Nederlandse grens. De ouders zijn ook aangehouden. Dat meldt de Nederlandse omroep NOS.

Video player inladen ...