Twitter reageert: "It’s Britney, bitch!"

Sociale media zouden sociale media niet zijn, als er geen beelden zouden viraal gaan waarvan men op het eerste zicht misschien zegt "So what?!", maar die uiteindelijk toch even een glimlach op het gezicht toveren. Alfie is zo iemand. De Shih tzu-hond werd intussen miljoenen keren bekeken op Twitter en dat heeft alles te maken met zijn "Strike the pose"-houding die hij toont aan zijn baasje Amy Boyce. Meer moet dat duidelijk niet zijn.

Amy Boyce uit Schotland plaatste het korte, nauwelijks 6 seconden durende clipje, een week geleden op Twitter. Onder de noemer: "Als dit je niet blij maakt, dan zal niets daarin slagen". Alfie slaagde er dan ook in met één pose zijn model-ambities nog meer kleur te geven:

Het filmpje werd vervolgens massaal geretweet, waardoor nieuwsmedia het wereldwijd ook oppikten. Op sociale media kon men alvast zoveel moois meer dan waarderen: