Video player inladen ...

De Spice Girls zijn uitgenodigd op het huwelijk van prins Harry, maar of ze optreden?

De vijf leden van de Spice Girls zijn uitgenodigd op het huwelijksfeest van de Britse prins Harry. Dat laat althans Melanie B(rown) weten in de Amerikaanse talkshow "The real". Of ze de uitnodiging aanvaarden en eventueel zullen optreden, werd niet helemaal duidelijk. Melanie B besefte dat ze haar mond voorbij had gepraat.

De vraag werd gesteld of Melanie Brown iemand kende die naar het huwelijk op 19 mei gaat. "Ja, ik ga. Goh, waarom ben ik zó eerlijk", klonk het. Ze verklapte ook dat de overige vier Spice Girls een uitnodiging hadden gekregen. Verder hield Melanie B de lippen stijf op elkaar. Er kwam geen écht duidelijk antwoord op: Hoe ziet de uitnodiging eruit? Gaan jullie optreden op de receptie? Melanie B besloot zelf uiteindelijk laconiek: "Ik ga worden ontslagen."

Begin deze maand raakte bekend dat de populaire meidegroep uit de jaren 90 opnieuw gaat samenwerken. Een reünie dus voor Baby, Ginger, Posh, Scary (Mel B) en Sporty Spice om naar eigen zeggen "nieuwe kansen te ontdekken".

Prins Harry ontmoette de Spice Girls in november 1997, enkele maanden na de dood van zijn moeder Diana. De meidengroep speelde toen een concert in Zuid-Afrika. De foto's (zie hierboven) van een blozende Harry (toen 13) hand-in-hand met de Spice Girls gingen de wereld rond, en ze duiken nu uiteraard opnieuw op.

Bekijk hier hoe Melanie B (tot grote hilariteit) stevig uitgevraagd wordt: