Extra carnavalsbussen in Halle

Tijdens carnaval Halle op zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 maart kunnen feestvierders ’s nachts veilig en gratis terug naar huis met de zes carnavalsbuslijnen die De Lijn inlegt.

Feestneuzen in Halle kunnen tijdens de dolle nachten van het carnaval gebruik maken van zes gratis buslijnen die Halle met de ruime omgeving verbinden.

Lijn 11 rijdt naar Sint-Pieters-Leeuw en Vlezenbeek, lijn 22 bedient Pepingen, Gooik, Galmaarden en Herne, lijn 33 heeft Essenbeek en Lembeek als bestemming, lijn 44 rijdt tot Breedhout, lijn 55 maakt via alle deelgemeenten van Beersel een ommetje naar Ruisbroek en lijn 66 verbindt Halle met Lennik via Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem.

De kosten van deze gratis carnavalsbussen worden gedragen door in totaal acht gemeenten uit het Pajottenland en de zuidelijke Vlaamse Rand: de stad Halle, de gemeenten Sint-Pieters-Leeuw en Beersel, en de Intergemeentelijke Preventiedienst Pajottenland. Die laatste groepeert de gemeenten Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen. 

Meer informatie: www.delijn.be/hallecarnaval