Warmtestralers in station Gent Sint-Pieters, NMBS gebruikt ze pas na veel reacties op social media

We maken de koudste dagen van de winter door momenteel. Zeker als je het openbaar vervoer neemt en staat de koukleumen op een of ander perron. Het moment dus om het de reizigers wat aangenamer te maken. Zo hebben ze in het station Gent Sint-Pieters aan de nieuwe perrons warmtestralers geplaatst. Het viel echter veel reizigers op dat de warmtestralers niet in gebruik waren. Wanneer dan wel? Was de meest gestelde vraag op social media.

In het station Gent-Sint-Pieters hangen in de plafonds aan de nieuwe perrons warmtestralers. Kwestie van het de reizigers een beetje aangenamer te maken bij vriestemperaturen. Alhoewel het stenen uit de grond vriest vond de NMBS het deze morgen niet nodig om de warmtestralers te  gebruiken, en wel om die reden: 

En de reizigers reageerden laconiek op twitter:

En warempel, ook de NMBS reageerde: