Belga

Buffalo Tom en Jasper Steverlinck ook op Cactus

Buffalo Tom en Jasper Steverlinck zijn toegevoegd aan de affiche van Cactus. Daarmee krijgt het programma van de 37e  editie vorm. 

Vorige week rondde Cactusfestival nog het programma af voor de slotdag met Suuns, Ryley Walker en The Mystery Lights. Nu krijgt de affiche voor de andere dagen ook vorm met Buffalo Tom en Jasper Steverlinck.

Buffalo Tom heeft 25 jaar na de release van hun doorbraakalbum "Let me come over" een nieuwe plaat klaar, "Quiet and peace". Dat is voor de organisatie meteen een mooie gelegenheid om de groep uit Boston te strikken voor een exclusief concert. Buffalo Tom speelt op vrijdag 13 juli.

Ook Jasper Steverlinck (foto boven) heeft een nieuwe plaat uitgebracht, "Night prayer", en stelt die op diezelfde dag voor in het Minnewaterpark van Brugge. Ook onder anderen Mogwai, Emeli Sandé, Charlotte Gainsbourg, Goldfrapp en Nils Frahm staan op de affiche van Cactus. Het festival loopt van 13 tot en met 15 juli.