"Heb je mij gemist?": "De mol" is terug, op zondag deze keer

De makers van "De mol" hebben de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven. Opvallend: het programma wordt dit jaar op zondag uitgezonden, vanaf 25 maart. Met wie presentator Gilles De Coster naar Mexico trok, is nog niet bekend, maar de trailer is duidelijk: "Het verraad is terug". 

"Heb je mij gemist?" De boodschap was de afgelopen dagen onder meer te zien op het strand van Oostende, op T-shirts, op gebouwen, op verschillende Instagram-accounts, zelfs vergezeld van een of andere cactus. Wie naar de bijhorende website ging, zag er een klok die aftelde naar vanmiddag 16 uur. Aandachtige kijkers wisten het zeker: dit was het werk van de makers van "De mol".

Nu blijken ze ook gelijk te hebben. Om 16 uur stipt lanceerde Vier de trailer van het nieuwe seizoen. En ook daarin kwamen de woorden "Heb je mij gemist?" terug. "Ik ben het. Het verraad. Een ander gezicht, een andere plaats, maar hetzelfde doel. Ik ben terug."

De nieuwe reeks wordt voortaan iedere zondag uitgezonden, vanaf 25 maart. Opvallend, want de voorbije twee reeksen stonden steeds op maandag gepland. Het is de eerste keer dat Vier de concurrentie aangaat met de andere zenders op zondagavond. 

"Ik voel nu al de spanning", zegt presentator Gilles De Coster. Wie het spel wint en wie de saboteur is, komen we ergens half mei te weten. 

Meest gelezen