Video player inladen ...

Mis niets van de Oscar-uitreiking: vrtnws.be volgt het de hele nacht voor u op de voet

Vannacht worden in Los Angeles voor de 90e keer de Oscars uitgereikt, en dankzij vrtnws.be hoeft u niets van dit alles te missen. Via een liveblog, onze socialemediakanalen en analyses van filmexpert Ward Verrijcken, houden we u voortdurend op de hoogte van alle updates.  

De voorbereidingen voor de glamoureuze show zijn volop aan de gang.  Welke film volgt "Moonlight" op als beste film? Wie volgt Emma Stone op als beste actrice, en Casey Affleck als beste acteur? En krijgt Gary Oldman eindelijk een Academy Award voor beste acteur? Dankzij vrtnws.be weet u het als eerste. Wat hebben we voor u in petto? 

  • Rond 1 à 1.30 uur kunt u alle updates, nieuwtjes, frappante speeches,... volgen in onze liveblog. Uiteraard lichten we het nieuws en de opvallendste feiten er ook voor u uit. 
  • Filmexpert Ward Verrijcken is de hele nacht en ochtend paraat. Hij stelt zijn knowhow de hele nacht ter beschikking van vrtnws.be en van onze socialemediakanalen Facebook, Twitter en Instagram. Morgenvroeg vanaf 6 uur maakt hij zijn opwachting in "De ochtend".    
  • Rond 6.30 uur kunt u terecht op onze Facebookpagina, voor een live-analyse van Ward Verrijcken.