"En Jennifer Lawrence? Die was weer helemaal Jennifer Lawrence!"

Ze is ongetwijfeld een van de grappigste actrices op dit moment en dan vooral naast de filmset. Jennifer Lawrence wist ook vannacht opnieuw alle aandacht naar zich toe trekken, toen ze merkte dat ze de verkeerde rij uitgekozen had als zitplaats tijdens de uitreiking van de Oscars. Gekleed in een peperdure haute-couturejurk en het glas witte wijn stijlvol in de aanslag kroop ze elegant over de zeteltjes. Meer moet dat niet zijn voor haar fans en dus kon onder meer Fox News concluderen: "Lawrence stealing the spotlight for the Oscars again."

"Wat een professional!", aldus Buzzfeed News, toen men haar met haar glas over de zeteltjes zag manoeuvreren. Wellicht had ze zich van rij vergist, toen ze afgeleid werd door Salma Hayek, met wie Lawrence eventjes een babbeltje sloeg. Opvallen deed ze sowieso al in haar sprankelende Dior-jurk. En de drank, die mocht niet verspild worden. Dat zag ook de Britse nieuwswebsite Metro, want "she went full J-Law, prioritising her boozing over all else".

Het leverde veel foto’s en nog meer reacties op Twitter op:

Meest gelezen