Videospeler inladen...

Frances McDormand herenigd met haar gestolen Oscar 

De politie heeft een man gearresteerd die op een afterparty het Oscarbeeldje van actrice Frances McDormand gestolen had. De Oscar met daarop haar naamplaatje werd kort daarna aan de actrice terugbezorgd.

"Fran en Oscar gelukkig herenigd. Ze genieten nu samen van een hamburger", dat liet een woordvoerder van actrice Frances McDormand weten. Ze had de Oscar gekregen voor haar hoofdrol in de film "Three billboards outside Ebbing, Missouri". Maar op een afterparty na de Oscaruitreiking was het beeldje gestolen.

Fran en Oscar gelukkig herenigd. Ze genieten nu samen van een hamburger.

Een man, die later werd geïdentificeerd als Terry Bryant, filmde zichzelf terwijl hij de Oscar vasthield en kuste. "Dit is van mij", verklaarde hij in het clipje: "We hebben het geflikt, baby! Wie wil me feliciteren?"

De dief werd opgemerkt door een fotograaf, die hem de trofee kon ontfutselen. Even later konden veiligheidsagenten de man bij de kraag vatten. Hij is ondertussen officieel aangeklaagd voor diefstal.

Meest gelezen