Twitter vol lof voor geniale remake van "Mulan" door een aantal schoolvrienden

Afgelopen weekend was er geen houden aan voor een schoolproject dat in enkele dagen tijd uitgroeide tot een internetsensatie. Ook al is het nog even wachten op een live-action remake van de Disney-animatiefilm "Mulan" uit 1998, een aantal schoolvrienden in Micronesië konden alvast niet wachten om nu al een van de populairste scènes te 'vermenselijken'. Het filmpje is intussen al meer dan 7,2 miljoen keer bekeken op Twitter.

"3 dagen, 5 gebroken stokken, een schoen en een volleybal die vast geraakten in een boom en 28838274832 uren vol bloopers om uiteindelijk een video van 38 seconden te realiseren." Het resultaat van deze versie van "I’ll make a man out of you" werd door nieuwsmedia dan ook als verbluffend omschreven:

De reacties waren ronduit lovend, inclusief verwijzingen naar de zopas afgelopen Oscar-uitreiking:

Meest gelezen