Videospeler inladen...

Vrouw doodgestoken aan gerechtsgebouw in Veurne

Een vrouw werd vanochtend neergestoken aan het gerechtsgebouw in Veurne. De hulpdiensten probeerden haar nog te reanimeren, maar ze is overleden. De dader zou haar ex-man zijn. Die was kort op de vlucht, maar kon intussen opgepakt worden.

Het koppel zou vanochtend voor een zaak in het gerechtsgebouw in Veurne geweest zijn. Maar op de parking kwam het tot een hoogoplopende ruzie, daarbij werd de vrouw neergestoken. De hulpdiensten probeerden haar nog te reanimeren, maar ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Haar ex-man sloeg na de feiten op de vlucht, maar kon intussen in de buurt opgepakt worden.

De parking is volledig afgesloten. Politie en brandweer zijn ter plaatse. Het afstappingsteam is onderweg.

Foto Kurt bvba

Meest gelezen