Vrouwendag: Dranouter lost vier vrouwennamen

Dranouter kondigt vandaag op Vrouwendag vier nieuwe vrouwelijke artiesten aan. Het gaat over Selah Sue, Hannelore Bedert, Laura Cortese & The Dance Cards en Zap Mama.

Niet toevallig op vrouwendag pakt Dranouter uit met 4 nieuwe namen op de affiche. Het gaat over Selah Sue, Hannelore Bedert, Laura Cortese & The Dance Cards en Zap Mama.

Eerder waren Passenger, Gogol Bordello, Sam Kelly & The Lost Boys, Intergalactic Lovers en Goran Bregovic al aangekondigd. Lara Chedraoui van Intergalactic Lovers is dus niet meer de enige frontvrouw op het festival. 

Het optreden van Selah Sue past in haar nieuwe tournee, die dit voorjaar begint. In 2017 nam ze een pauze, ze werd ook voor het eerst mama. Selah Sue brengt een akoestische set met oude hits, maar ook met nieuw materiaal. Eerder werd ze ook al aangekondigd voor Couleur Café.

Selah Sue

Meest gelezen