"Met een beetje moeite krijg ik die auto wel weer aan de praat"

Nederland kon de afgelopen dagen niet genoeg krijgen van het verhaal van de onfortuinlijke Stan. Die was afgelopen woensdag immers met vrienden het strand van de Waddenzee opgereden, toen het eb was. Maar toen de wagen vastliep in het slijk, zat er niets anders op dan de auto achter te laten. Intussen kon een bergingsfirma de wagen terug op het droge trekken, maar wat overbleef, leek nog weinig op een bruikbare auto. Toch geeft Stan, automonteur van beroep, de hoop niet op.

Kort samengevat kan het verhaal van Stan als volgt verteld worden aan de hand van opeenvolgende diverse berichten van Rijkswaterstaat Noord-Nederland op Twitter:

De gehavende auto zat helemaal onder de modder en was natuurlijk kletsnat:

Toch blijft de 19-jarige Stan erbij dat hij de auto opnieuw aan de praat zal krijgen, zo vertelde hij op nieuwswebsite De Telegraaf: "Of ik de foto’s wel heb gezien? Ja, haha, ik heb alles meegekregen. Hij zit helemaal onder de modder. Maar met een beetje moeite krijg ik ’m weer aan de praat, denk ik. Het is een degelijke auto."

"Gelukkig hoorde ik dat er geen olie is gelekt. Van milieuverontreiniging is dus geen sprake. Mooi, nu kan ik er toch positief op terugkijken", voegde hij er nog aan toe.

Stan mag zich sowieso verwachten aan een gepeperde rekening van de bergingsactie.

Meest gelezen