Sauna & Beauty Oase

Nederlandse politie vindt werkende (verborgen) camera in kleedkamer sauna

De Nederlandse politie heeft een werkende (en verborgen) camera gevonden in de kleedkamer van een sauna. Dat gebeurde nadat eerder beelden uit die sauna waren gelekt op een pornosite. 

Heel wat hetze in Nederland, nu er beelden uit woonkamers, sauna's en douches terug te vinden zijn op het internet. Sommige beelden zijn stiekem genomen, maar andere komen duidelijk van bewakingscamera's. 

Ook van de sauna in Nederasselt doken er beelden op, waarna de eigenaar een klacht indiende. Op de filmpjes is te zien hoe klanten zich omkleden in de kleedkamer. 

De politie ontdekte nu een nog werkende camera in de kleedkamer van die sauna. De camera en het bijhorende computersysteem zijn in beslag genomen. Daarnaast vond de politie ook drie andere camera's, die tijdens de huiszoeking niet meer in werking waren. Ook die werden in beslag genomen. 

De eigenaar zei eerder deze week dat het gaat om beelden uit 2016, die zouden zijn gestolen door een hacker. Er circuleren beelden van zeker honderden mensen op het internet. De politie heeft de voornaamste site die de beelden naar buiten bracht gevraagd om ze offline te halen. 

Meest gelezen