Video player inladen...

Babylijkje gevonden in doos, moeder in de cel

Een 23-jarige vrouw uit Dilsen-Stokkem is door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van doodslag op haar eigen baby. De vrouw was tijdens de krokusvakantie bevallen, maar bracht het pas geboren kindje om het leven en stopte het in een doos.  Zaterdag ontdekte haar vader het babylijkje.

De vrouw, die al moeder is van twee kinderen, verbleef wegens relatieproblemen bij haar ouders. Niemand wist dat ze opnieuw zwanger was. Tijdens het krokusverlof beviel ze van haar derde kindje in de badkamer van haar ouderlijk huis. Meteen na de bevalling doodde ze haar kind en stopte ze het lijkje in een doos.  Zaterdag vond haar vader het babylijkje en verwittigde de politie. De vrouw is intussen aangehouden op verdenking van doodslag. Vrijdag beslist de raadkamer of ze verder aangehouden blijft.  

Meest gelezen