Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved.

Beyoncé gaat op tournee met Jay-Z (maar ze komen niet naar België)

Beyoncé gaat opnieuw op tournee met haar man - en rapper - Jay-Z. Dat heeft het koppel zelf bekendgemaakt. De twee doen verschillende Europese steden aan, maar België staat niet op hun lijstje. 

De geruchten gingen al een tijdje de ronde, maar deze namiddag werd het nieuws dan ook bevestigd: Beyoncé en Jay-Z trekken samen op tournee met hun "On the run II"-tour. 

De tournee start op 6 juni in Cardiff, in het Verenigd Koninkrijk, en doet daarna nog verschillende andere Europese steden aan. De Belgische fans zijn er echter aan voor de moeite. Een concert in Antwerpen, Brussel - of een andere stad - staat momenteel niet op de agenda, zo is te zien op de website.

Of er zeker geen concert komt in ons land wil Live Nation niet met zoveel woorden bevestigen aan onze redactie. De concertorganisator verwijst enkel naar de website, waar er weliswaar geen sprake is van een optreden in België. Fans kunnen wel naar Londen (15 juni), Amsterdam (19 juni) of Parijs (14 juli).

Beyoncé en Jay-Z gingen al eens in 2014 samen op tournee, onder de naam "On the run". Naast twee shows in Parijs, waren er toen geen optredens in Europa. Hoe dan ook waren de concerten in Amerika wel een groot succes. Zowat overal was de zaal - bijna - uitverkocht. 

Meest gelezen