"Saturday night live" spot met Oscarwinnaars en verliezers

U zag hen de afgelopen weken regelmatig passeren in de overdosis filmprijzen die uitgereikt werden. Zo wonnen Frances McDormand, Guillermo Del Toro, Allison Janney en Jordan Peele onlangs nog een Oscar, in tegenstelling tot Common, Sally Hawkins, Willem Dafoe en Timothée Chalamet die enkel met de rijk gevulde 'gift bag' naar huis moesten. Voor het tv-programma "Saturday night live" was dit reden genoeg om de winnaars en verliezers het tegen elkaar te laten opnemen in een speciale "Familieraad"-uitzending, gepresenteerd door Steve Harvey. De eigenheden en specifieke tics van de  Oscarwinnaars en de genomineerden worden op een uiterst grappige manier uitvergroot, maar zijn onmiddellijk herkenbaar. Het filmpje werd op enkele dagen tijd al meer dan 1,2 miljoen keer bekeken.

Meest gelezen