Billy Talent
Belga

Affiche Graspop compleet met Billy Talent en Fleddy Melculy

Graspop Metal Meeting heeft  de laatste zestien namen bekendgemaakt voor de editie van dit jaar, van 21 tot 24 juni in Dessel. Het gaat onder meer om de Amerikaanse punkrockband Billy Talent en het Vlaamse humoristische metalproject Fleddy Melculy. 

Met de laatste zestien namen is de affiche voor Graspop 2018  nu helemaal compleet. De meest opvallende daartussen zijn de Amerikaanse punkrockband Billy Talent, en het Vlaamse humoristische metalproject Fleddy Melculy. 

Daarnaast hebben nog getekend: Avatar, Kataklysm, Heilung, Vandenberg's Moonkings, Backyard Babies, Pro-Pain, Thundermother, Eskimo Callboy, The Contortionist, Cancer Bats, Tyler Bryant & The Shakedown, Toxic Shock, Moments en Signs of Algorithm. 

Alles samen komen er 101 bands. De meest prestigieuze klassieke namen op het podium zijn Guns N'Roses, Iron Maiden, Marilyn Manson, Judas Priest, Limp Bizkit en Ozzy Osbourne. Graspop in Dessel duurt dit jaar vier dagen, van 21 tot 24 juni. Volgens de organisatie is dit een eenmalige uitzondering. Alle info vindt u hier.

Meest gelezen