Donald Trump Jr.: "De interviewer deed erg moeilijk, maar hij smaakte daarna heerlijk"

Je weet nooit wie je tegenkomt wanneer je op verkiezingscampagne vertrekt. Ook Donald Trump Jr. niet, die maandag naar een bedrijf in Canonsburg, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, afzakte om de kandidatuur van de plaatselijke politicus Rick Saccone te ondersteunen. De oudste zoon van de VS-president leek op een gegeven moment zelfs geïnterviewd te worden door een "gigantisch" chocoladekonijn. Tot hilariteit van sociale media en van Trump Jr. zelf.

De foto werd genomen door Andrew Rush, fotograaf bij de Pittsburgh Post-Gazette, die hem onmiddellijk op Twitter publiceerde. Hierbij merkte hij op dat het altijd oppassen geblazen is als je campagne voert in een snoepfabriek:

Trump Jr. zag alvast ook de grap van de foto in en reageerde dat het een moeilijk interview was, maar dat de interviewer nadien heerlijk smaakte:

In ieder geval lokte de foto weer een hele resem grappige, cynische en ironische reacties uit:

Meest gelezen