Zoon van Sally Field bedankt nu toch zijn moeder

"Yikes". Of een gevoel van afkeuren. Dat was het gevolg van het initiatief van Sally Field om voor haar zoon een afspraakje te regelen met ijsschaatser Adam Rippon die tijdens de laatste Olympische Winterspelen in de VS uitgroeide tot nieuwe 'sweetheart', zeker na het winnen van een bronzen medaille in de landencompetitie. Maar dat gevoel van afkeuring was afgelopen weekend duidelijk verteerd toen Sam Greisman uiteindelijk zijn "olympische vlam" in de armen mocht sluiten. Een dankjewel kon er toen wel plots vanaf.

Sally Field, Oscarwinnares voor haar rollen in "Norma Rae" en "Places in the heart", nam enkele weken geleden het heft in eigen handen, toen haar 30-jarige zoon via Twitter duidelijk gemaakt had dat hij Rippon ongemeen knap vond en advies van haar nodig had om hem te ontmoeten. Field retweette het bericht en tagde daarbij Rippons naam. Met volgende reactie van Greisman:

Field werd snel een 'trending topic' op sociale media en werd alom geprezen voor haar "vrijpostige aanpak".

Rippon liet daarna op Buzzfeed News weten dat hij een ontmoeting wel zag zitten en afgelopen zaterdag was het dan zover. Dit keer met een veel mildere Greisman die zijn moeder zelfs bedankte:

Op sociale media was men alvast tevreden over de goede afloop van dit verhaal: