"Hoe kan je boos zijn als je op zo’n manier wordt wakker gemaakt?"

Wakker gemaakt worden door je huisdier, indien het om een hond of een kat gaat, is dit niet eens zo vreemd. En misschien is ’s morgens gewekt worden door je konijn ook niet eens zo uitzonderlijk. Al wordt dit Britse koppel wel erg bruusk uit zijn slaap gehaald. Dat leverde dan weer heerlijke beelden op.

Richard Thompson en Kimberly Jones uit Ipswich, in het Britse graafschap Suffolk, hebben 4 konijnen als huisdieren. En het was konijn Jeremy dat voor de ochtendlijke hilariteit zorgde.

Thompson op nieuwswebsites Daily Mail en StoryTrender: "Aanvankelijk zaten de konijnen opgesloten in een van de andere slaapkamers. Maar omdat zij zich zo goed leerden gedragen, lieten we de deur al wat vaker open. Het is dus niet vreemd dat ze ’s nachts al eens van kamer veranderen."

"Dit is de eerste keer dat Jeremy zo vroeg op die manier tekeergaat. Terwijl wij dan nog in bed liggen en slapen. Ach, hij voelde zich gewoon gelukkig en zat daardoor vol energie. Hoe vroeg het toen ook nog was, ik vond het in ieder geval grappig. Hoe kan je nu boos zijn op zo’n lief beest? Mijn verloofde daarentegen was iets norser na het voorval. Maar ja, Jeremy sprong dan ook op haar gezicht."

"Om hen en de katten die we hebben enigszins in het oog te houden, hebben we verschillende bewakingscamera’s geïnstalleerd. Nu kwam dat goed uit, want zo konden we die beelden van de rondrennende Jeremy nog eens herbeleven."

Meest gelezen