Baarle-Hertog had nog nooit kandidaat in "Blokken"

Na meer dan 5.000 afleveringen is er nog nooit een deelnemer uit Baarle-Hertog tot bij Ben Crabbé in "Blokken" geraakt. Het is de enige gemeente uit onze provincie met die dubieuze eer. In totaal hebben 7 Vlaamse gemeenten nog nooit iemand kunnen afvaardigen.

Meer mannen


Op de wachtlijst staan nu al 3.500 mannelijke kandidaten. Als je als man eens wilt "Blokken" bij Ben Crabbé, dan kan het wel eens een tijdje duren voor je geselecteerd wordt. Twee jaar om precies te zijn. Dat Blokken bij het mannelijke geslacht enorm populair is, is daarmee wel duidelijk. 

En de vrouwen?

De vrouwen zijn al van in het begin ondervertegenwoordigd: 500 staan er daar maar op de wachtlijst en die mogen dan ook meteen door naar de preselecties. 

Dus als je een vrouw bent en je woont in Baarle-Hertog: waag je kans! 

Inschrijven voor Blokken kan op de website van Een.

Meest gelezen