Na de "Blind getrouwd"-baby: het "Hotel Römantiek"-huwelijk

Het eerste seizoen van "Hotel Römantiek", het datingprogramma voor 60-plussers op Vier, levert ruim een jaar na de opnames een huwelijk op. Deelnemers Jos en Rosa trouwen eind juni, zo meldt Vier via Instagram.

Cupido schoot vorig jaar goed raak bij de jongste deelnemer Jos (62) en de 12 jaar oudere Rosa (74): ze keerden van de "Hotel Römantiek"-reis in Zwitserland als verliefd koppel weer terug naar België. Niet veel voor het einde van hun reis poseerde het duo voor een ludieke foto. (zie foto bovenaan) Ruim een jaar later zijn ze nog steeds samen, en bekronen ze hun liefde deze zomer met een huwelijk. Of het tweede seizoen van "Hotel Römantiek", dat nu op Vier loopt, ook nieuwe koppels oplevert, weten we over enkele weken.

Meest gelezen