Video player inladen...

Politie vraagt mogelijke slachtoffers voyeur om foto van gezicht te mailen

Personen die vermoeden dat ze slachtoffer zijn van de 41-jarige jeugdtrainer uit Gent die ervan verdacht wordt vrouwen gefilmd te hebben in de kleedruimtes van het sportcomplex van HoGent, en die beelden op een voyeuristisch forum plaatste, kunnen zich melden bij de lokale recherche. De mogelijke slachtoffers moeten een foto van hun gezicht mailen, zegt de Gentse lokale politie.

De politie had verschillende klachten gekregen over de voyeuristische beelden van vrouwen die gemaakt werden in de kleedruimtes van het sportcomplex van de hogeschool. De 41-jarige verdachte werd begin deze week opgepakt bij een huiszoeking. Hij werd verhoord door de politie en legde bekentenissen af. De onderzoeksrechter heeft de man gisteren aangehouden. 

De speurders doen nu een oproep naar mogelijke slachtoffers. "De voyeur die beelden in een doucheruimte van de HoGent maakte, is intussen gevat. Personen die vermoeden dat ze slachtoffer zijn, worden gevraagd om dit te melden aan onze rechercheurs van de lokale recherche", zegt de lokale politie. 

De speurders zullen de foto's vergelijken met de opnames van de verdachte om zo het totaal aantal slachtoffers in beeld te proberen brengen.

Meest gelezen