2018 Antony Jones

Tom Jones komt naar Gent

Sir Tom Jones treedt deze zomer op tijdens Gent Jazz Festival. Daar krijg hij op 3 juli een special night aangeboden, waarbij Lady Linn het publiek zal opwarmen.  De hiphoplegendes van The Roots zullen het festival afsluiten.

Gent Jazz maakte vandaag nieuwe namen bekend. Sir Tom Jones zal op dinsdag 3 juli naar Gent afzakken voor een "Special night". Die avond wordt ingeleid door Lady Linn and her Magnificent Bigband. Op zondag 8 juli zal de legendarische hiphopformatie The Roots het festival afsluiten.

Gent Jazz had eerder al verschillende namen gelost, waaronder Paolo Conte, Pharaoh Sanders en Melanie De Biasio, maar bij de voorstelling van de officiële affiche komen daar dus drie namen bij. Jones zal er niet alleen oude hits als "Delilah" en "Sex bomb" brengen, maar ook nieuw werk voorstellen. 

The Roots
©Getty images

Meest gelezen