Vader versiert slaapkamer van dochter met Disney-magie

Iedere vader wil wel eens scoren bij zijn kinderen, maar sommigen slagen daar duidelijk beter in dan anderen. Met verve geslaagd hierin is alvast Lyle Coram. Toen hij merkte dat zijn 7-jarige dochter danig onder de indruk geraakte van het vuurwerkspektakel in Disneyland besloot hij eenzelfde sfeer te creëren in hun eigen huis. Diverse nieuwsmedia vragen zich dan nu ook al af: "Is de titel van "Vader van het jaar 2018" nu al toegekend?"

"Mijn eerste idee was te werken met kunststofvezels die licht kunnen geleiden. Maar daarna bleek werken met een projectietoestel een beter idee om vuurwerkelementen op het plafond te schijnen. Samen dan met die vezels voor bijvoorbeeld de sterren. Uiteindelijk ben ik er 3 maanden mee bezig geweest", aldus Coram op nieuwswebsites Inside Edition, Good Morning America en Good House Keeping.

"Daar is het natuurlijk niet bij gebleven. Iedere keer als we een attractiepark bezoeken, krijgen we nieuwe ideeën. Zo heb ik ook voor het effect van sneeuw, dobberende lantaarns en zelfs "Star wars"-lichtjes gezorgd. Tot verrassing iedere keer van dochter Shelby. Ze kan een hele dag op de grond liggen en genieten van het spektakel boven haar. Het speelkasteel in haar kamer maakt het natuurlijk nog meer af."

"En we blijven niet stilzitten. Ik zou nu nog graag voor haar een interactieve vloer maken waarbij lichtbundels vanaf het plafond naar beneden schieten."

Toch zijn velen nu al onder de indruk van Shelby’s kamer, met intussen bijna 3,5 miljoen views op Facebook:

Meest gelezen