Video player inladen...

190 ouders kamperen voor school in Beveren

Zo'n 190 ouders kamperen aan de Sint-Maarten Middenschool in Beveren om hun kinderen zaterdag in te schrijven. De school heeft een goede naam in de regio en de plaatsen zijn dus gegeerd, maar ook heel beperkt. Er zijn 180 plaatsen beschikbaar voor nieuwe leerlingen.

Aan de Sint-Maarten Middenschool in Beveren hebben enkele vroege vogels voor een kettingreactie gezorgd.  Zo'n 190 ouders en grootouders zijn er al  enkele dagen aan het kamperen om hun kinderen ingeschreven te krijgen in de middelbare school .

Zaterdag is het pas inschrijvingsdag, maar het is er nu dus al aanschuiven. In totaal zijn er 180 plaatsen beschikbaar voor nieuwe leerlingen.  120 leerlingen zijn al ingeschreven omdat broers en zussen voorrang krijgen.

Deurwaarder ingeschakeld

Om zeker te zijn dat er geen discussie ontstaat over wié wààr staat in de rij, betaalden de ouders zelf een gerechtsdeurwaarder. Die komt regelmatig langs om de namen te noteren van de wachtende ouders. 

Meest gelezen