2017 Invision

Kasabian, dEUS en 2ManyDJs komen deze zomer naar Lokeren

De Lokerse feesten pakken uit met enkele nieuwe namen. Onder anderen Kasabian, dEUS en 2ManyDJs vervoegen de affiche.

De organisatoren van de Lokerse feesten hebben nieuwe namen bekend gemaakt. De Britse rockband Kasabian zal op 10 augustus optreden aan de Grote Kaai. Ook de Belgen van dEUS en 2ManyDJs zullen op het festival aanwezig zijn. 

Andere nieuwe namen zijn Manic Street Preachers, Front 242, Gary Numan en Cherry Moon Legends. Simple minds, Arsenal, Gojira, Steel Panther, Dropkick Murphys en Bad religion waren eerder al aangekondigd.

Ook nieuwe naam TW Classic

Ook TW Classic brengt een nieuwe naam. Nathaniel Rateliff & The Night Sweats zullen op 14 juli naar het festivalpark in Werchter komen. Eerder werd de komst van Editors, The National, Kraftwerk 3-D en dEUS al aangekondigd.

Meest gelezen