Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Boze minister De Block in parlement: "Er is zoveel ellende over mij gestort"

In het parlement reageerde een felle minister van Volkgsgezondheid Maggie De Block op kritiek van Franstalige oppositiepartijen. Die bekritiseren haar voorstel over de terugbetaling van preventieve borstkankeronderzoeken.

De Block probeert een harmonisering te vinden in de manier waarop aan bevolkingsonderzoek voor kanker wordt gedaan in Vlaanderen en in Wallonië. De Franstalige oppositie haalde fel naar haar uit. In het parlement weerlegde een emotionele minister De Block de kritiek: "Het klopt niet dat ik de terugbetaling van borstkankerscreeningen heb teruggeschroefd voor bepaalde groepen."

Herbekijk hier de volledige uitzending van Villa Politica:

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Meest gelezen