Motorrijder in Zonhoven om het leven gekomen na aanrijding met auto

Bij een zwaar verkeersongeval in Zonhoven is gisterenavond rond 18 uur een motorrijder om het leven gekomen. De motorrijder knalde in de flank van een personenwagen die de rijbaan overstak.  

De fatale klap gebeurde op de Grote Baan (N74), ter hoogte van het kruispunt met de Houthalenseweg.

De brandweer, een ziekenwagen en een MUG-team gingen ter plaatse, maar voor de motorrijder kon geen hulp meer baten. De inzittende van de personenauto liep ook letsels op. De aanrijding veroorzaakte de nodige verkeershinder in de richting van Houthalen-Helchteren en Nederland. De lokale politie voorzag in een omleiding.

Het was het tweede dodelijke verkeersongeval op de Grote Baan. Rond 3 uur in de ochtend knalde een personenwagen achter op een geparkeerde vrachtwagen. Een 30-jarige man uit Houthalen-Helchteren kwam om het leven.

Meest gelezen