Na "De mol" en "Temptation island" keert ook "Expeditie Robinson" terug op de Vlaamse tv

Vier werkt aan een nieuw seizoen van "Expeditie Robinson". De commerciële zender zegt dat het een "oerversie" van het survivalprogramma wordt.

Achttien jaar nadat "Expeditie Robinson" voor het eerst in Vlaanderen op tv is uitgezonden, maakt het iconische survivalprogramma zijn rentree. Vandaag maakt Vier bekend dat het op een nieuw seizoen broedt.

De commerciële zender zegt dat het een "oerversie" wordt en gaat hiervoor op zoek naar 16 Vlaamse kandidaten om op een onbewoond eiland te droppen waar ze de strijd met elkaar, zichzelf en de natuurelementen moeten aangaan.

In het verleden was "Expeditie Robinson" achtereenvolgens op VT4, Kanaal 2, VTM en 2BE te zien, telkens in een coproductie met de Nederlandse tv. De afgelopen jaren liep het programma enkel bij onze noorderburen.

Met "Expeditie Robinson" maakt alweer een programma dat rond de eeuwwisseling is ontwikkeld en toen veel succes kende een comeback. De voorbije jaren hebben Vier en Vijf ook "De mol" en "Temptation island" nieuw leven ingeblazen.

Meest gelezen