Video player inladen...

Fans kamperen 2 dagen voor popidool Harry Styles

Aan het Sportpaleis in Antwerpen kamperen sinds gisteren fans voor het concert van popidool Harry Styles. Dat vindt pas morgenavond plaats.

Gewapend met tentjes, dikke dekens en een rugzak vol eten hebben verschillende fans van Harry Styles gisteren aan het Sportpaleis in Antwerpen postgevat. Die geeft morgenavond een optreden in de concertzaal en dat willen ze van op de eerste rij meemaken.

Het Sportpaleis laat de fans vanaf 20 uur vanavond de toiletten van de Lotto Arena vlakbij gebruiken.

Harry Styles is vooral bekend als voormalig zanger van de populaire Britse band One Direction. Momenteel scoort hij ook solo met oorwurmen als "Kiwi" en "Sign of the times".

De voorbije dagen is de speculatie over de geaardheid van Styles volop opgelaaid. Vorig jaar had hij in een interview al laten weten dat hij geen etiket op zichzelf wil plakken. Daar komt nu een opvallende zin in zijn nieuwe nummer "Medicine" bij. "The boys and the girls are here, I mess around with them, and I'm okay with it" ("De jongens en de meisjes zijn hier, ik stoei met hen, en dat vind ik prima"), zingt hij daarin. Volgens sommige fans geeft hij hiermee aan dat hij biseksueel is.

Video player inladen...

Meest gelezen