"Ik moest helpen, ook al droeg ik een belachelijke outfit"

Wie zou er niet graag door een bekende Disneyfiguur geholpen worden in geval van nood? Het overkwam deze politieagent alvast toen hij in Boston, in de Amerikaanse staat Massachusetts, kwam vast te zitten in de sneeuw. En het was niemand minder dan Elsa uit het kassucces "Frozen" die hem ter hulp schoot. Al bleek Elsa wel een verklede Jason Triplett die met zijn vrienden op dat moment op kroegentocht was. Dat dus in een jurk die zo kenmerkend is voor de Disney-heldin.

De agent werd verrast door de hoeveelheid sneeuw, nadat hij een paar hamburgers was gaan kopen. Toen de 37-jarige Triplett zag dat hij niet wegraakte, ging hij onmiddellijk naar buiten om te helpen.

Triplett op nieuwswebsite The Advocate: "Ik heb in mijn leven al een duizendtal keer auto’s uit de sneeuw helpen duwen. Deze keer was het niet anders dan de vorige keren. Ik ben gewoon naar buiten gestapt om te helpen, ook al besefte ik wel dat ik een belachelijke outfit droeg. Dat het om een politiewagen ging heeft wellicht bijgedragen tot het succes op het internet. Mocht het een gewone auto geweest zijn, dan was het niet zo grappig geweest."

Intussen is het filmpje bijna 8 miljoen keer bekeken op Facebook en werd het wereldwijd ook getoond in diverse nieuwsuitzendingen. "Ik kan nog altijd niet geloven dat mij dit overkomt", aldus de jurist van beroep nog.

Meest gelezen