AP/Belga

Kevin Janssens acteert aan zijde van "Bondgirl" Kurylenko in "The room"

Kevin Janssens gaat acteren aan de zijde van de Frans-Oekraïense actrice Olga Kurylenko, die in 2008 Bondgirl was in "Quantum of solace". De opnames voor de sprookjesthriller "The room" starten begin april. 

"The room" wordt de tweede langspeelfilm van de Zwitserse regisseur Christian Volckman. Het verhaal gaat over Kate (Kurylenko) en Matt (Janssens), een koppel dat samen een oud huis koopt en renoveert. Het huis bevat een verborgen kamer die hen in eerste instantie heel wat oplevert. Maar al snel slaat de droom om in een nachtmerrie. 

"Het heeft even geduurd vooraleer het project volledig rond was. Dat maakt het nu des te bijzonder", zegt Kevin Janssens in Het Laatste Nieuws. "Ik kijk er echt heel hard naar uit om met de opnames te beginnen. Het script is zéér straf, een echte uitdaging voor mij." De opnames beginnen in april en zullen tot half mei duren. Ze vinden plaats in Luxemburg en België. 

"The room" is al lang niet meer de eerste buitenlandse film voor Kevin Janssens. Momenteel loopt in Wallonië en in buitenlandse zalen de Frans-Amerikaanse horrorfilm "Revenge". Op dit moment werkt Janssens nog de opnames van "The bouncer" af met Jean-Claude Van Damme. En tussendoor speelde hij ook nog een kleinere rol naast Gérard Depardieu voor de Franse film "Les confins du monde".  Ook de Nederlandse film "Catacombe", waarin Janssens een doelman speelt, wordt nog dit jaar in de zalen verwacht. 

En de agenda van Janssens blijft goed gevuld. Deze zomer staan de opnames gepland van de Vlaamse film "De Patrick" waarin hij de hoofdrol speelt. Daarnaast speelt hij ook in mee in de nieuwe fictiereeksen "Undercover" en "Over water". 

Meest gelezen