Videospeler inladen...

Skiërs vliegen uit op hol geslagen skilift in Georgië

In Gudauri, een skigebied in Georgië, is een skilift op hol geslagen. De skiërs werden met hoge snelheid uit de lift gegooid. Er raakten enkele tientallen mensen gewond.

In Gidauri, een skioord in Georgïe raakte een skilift op hol. De stoeltjeslift bleef werken, maar dan wel achterwaarts en aan een veel te hoge snelheid. Sommige mensen werden uit de lift gekatapulteerd, terwijl anderen die door hadden dat er iets niet klopte, zelf uit de lift sprongen. Er raakten een tiental mensen gewond.

Davit Sergeenko, de Georgische minister van Volksgezondheid liet weten dat de meeste slachtoffers enkel lichte verwondingen opliepen. De gewonden werden overgebracht naar een ziekenhuis in de hoofdstad Tbilisi. Er loopt een onderzoek om de oorzaak van het incident te bepalen.

Meest gelezen