© VRT

Sportjournalist Karl Vannieuwkerke en vrouw zetten punt achter huwelijk

VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke en zijn vrouw hebben een paar maanden geleden besloten een punt te zetten achter hun huwelijk. Dat schrijft Het Nieuwsblad en het bericht is bevestigd aan VRT NWS.

"Het klopt dat mijn vrouw en ik na bijna 18 jaar een paar maanden geleden besloten hebben om een punt te zetten achter ons huwelijk", laat Vannieuwkerke in een korte reactie weten. "We waren de voorbije jaren uit mekaar gegroeid maar gaan in de beste verstandhouding uit mekaar. We staan allebei voor 100% achter deze keuze."

"Onze kinderen zullen in de toekomst altijd centraal staan in alles wat we doen. Voor de rest komen we hier niet meer op terug. Er worden over dit onderwerp geen interviews gegeven, ook niet na aandringen. Dank voor het begrip."

Meest gelezen