AFP or licensors

 Donald Trump Junior gaat scheiden

Vanessa Trump, echtgenote van de oudste zoon van president Donald Trump, heeft de echtscheiding aangevraagd. Ze waren  twaalf jaar getrouwd. Dat melden Amerikaanse media.    

De 40-jarige Vanessa Trump en Donald Trump Junior kiezen voor een scheiding met onderlinge toestemming. Ze hebben vijf kinderen. Het koppel liet in een gezamenlijk statement weten dat ze "na twaalf jaar huwelijk besloten hebben om elk onze eigen weg te gaan."

Ze voegden daar nog aan toe dat er altijd veel wederzijds respect zal zijn voor elkaar, en vragen om hen en hun kinderen privacy te gunnen in deze moeilijke tijden. 

Eerder dit jaar deden al geruchten de ronde dat er huwelijksproblemen waren, vooral door het vele reizen en de voorliefde voor sociale media van Trump Junior. "Hij is er nooit", liet Vanessa zich ontvallen.

Vanessa, een ex-model, werd in 2003 aan Donald Trump Junior voorgesteld door niemand minder dan president Trump zelf. Het koppel trouwde in 2005 in Mar-a-Lago, het luxeresort van Trump in Palm Beach, Florida.

Meest gelezen