Video player inladen...

“Africa” van Toto, het nummer dat bijna niet werd uitgebracht 

De achtkoppige Amerikaanse band Toto viert hun 40e jubileum. Ze doen dit met een grote tournee en een halte in Vorst Nationaal. Meer dan 5.000 mensen kwamen er de jaren ‘80 herbeleven. 

De Amerikaanse band Toto viert hun 40e jubileum met hun grootste tournee van de laatste jaren: "40 Trips Around The Sun Tour". Deze avond brachten ze in Vorst Nationaal een mix van nieuw materiaal en de oude klassiekers.

Hun nummer "Africa" belandde eind vorig jaar na een actie van luisteraars op een hoge plaats in ”De tijdloze" van Studio Brussel. Het succes van het nummer is opmerkelijk, want oorspronkelijk haalde het nummer maar nipt de plaat. Toto had nooit verwacht dat het nummer zo populair zou worden: “Wie zet er zijn enige nummer één-hit als laatste nummer op een album?”
 

Meest gelezen