"Homer Simpson woont toch in Evergreen Terrace, niet?"

Wie stout wil zijn, moet vaak inventief en creatief zijn. Maar te inventief en te creatief is natuurlijk ook niet goed. Dat mocht deze autobestuurder uit Milton Keynes, Groot-Brittannië, onlangs ervaren toen hij door een politieagent gecontroleerd werd. Het rijbewijs dat hij toonde bleek dat van niemand anders dan Homer Simpson te zijn. Daar trapte de agent natuurlijk niet in. Want ook het adres bleek niet helemaal te kloppen…

De Thames Valley Police zag alvast de humor in van het valse rijbewijs en publiceerde een foto ervan op zijn Twitteraccount. Niet dat de bestuurder dan makkelijker zijn straf zou ontlopen. Niet alleen had hij immers geen geldig rijbewijs, hij bezat ook geen geldig verzekeringsbewijs.

Op Twitter ging het rijbewijs snel viraal en lokte natuurlijk de nodige Simpsons-grapjes uit:

Meest gelezen