Videospeler inladen...

Vier twintigers aangehouden voor groepsverkrachting in Antwerps hotel

In Antwerpen zijn vier verdachten aangehouden van een groepsverkrachting in een hotel in het centrum.  Dat gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag. De slachtoffers zijn twee vrouwen uit Nederland, de politie kon de vier verdachten oppakken. Eén van hen werd gisteren al aangehouden, de andere drie vandaag.

De Nederlandse vrouwen zouden verkracht zijn door enkele mannen uit het Antwerpse. Vier verdachten werden opgepakt, intussen zijn ze ook alle vier aangehouden. "Het gaat om vier mannen, jonge twintigers, van Afrikaanse origine. Voorlopig zijn ze onbekenden voor het gerecht", zegt Lentle Jespers van het parket van Antwerpen.  De vier worden verdacht van verkrachting, diefstal en schuldig verzuim.

Meest gelezen