Jennifer Garner: "Zo gênant. Ik heb duidelijk geen controle over mijn gezicht"

Het leek een heuglijk moment tijdens de recente Oscaruitreiking. Iedereen in het publiek applaudisseerde voor hetgeen zich op het podium afspeelde, ook Jennifer Garner, al had die tegelijkertijd duidelijk in haar hoofd af te rekenen met andere problemen. Het ontging sociale media alvast niet en de gezichtsuitdrukking van de Amerikaanse actrice werd onmiddellijk een internetmeme. Tot haar eigen schande, zo bekende ze in het tv-programma van Ellen DeGeneres.

De Amerikaanse actrice, bekend van onder meer "Juno" en "Dallas Buyers Club" en momenteel te zien in de tienerhitfilm "Love, Simon", leek zich iets te realiseren tijdens de Oscars, dat was alvast duidelijk.

De vraag was alleen: waaraan dacht Garner, die momenteel aan het scheiden is van Ben Affleck? Het leverde antwoorden op als:

Tegenover Ellen DeGeneres bekende Garner nu dat ze totaal geen idee heeft waarom haar gezichtsuitdrukking op dat moment was zoals ze was en dat ze graag had dat het nooit gebeurd was: "Ik kan er zelfs niet naar kijken. Zo gênant. Ik heb duidelijk geen enkele controle over mijn gezichtsuitdrukking. Wat was ik daar eigenlijk aan het doen?"

"Je kan je voorstellen dat ik daarna heel wat berichtjes ontvangen heb met de vraag wat ik daar aan het doen was, waarover ik aan het denken was? Men vroeg me: "Wat is er daar gebeurd?" Ik heb dan geprobeerd mezelf niet meer op het internet te bekijken. Maar nee, je kon niet langer om mij heen."

"Het enige wat ik heb is spijt, spijt, spijt. Zonder een flauw benul te hebben wat ik toen dacht. Ik kan me het moment zelfs niet meer herinneren. Wat is er toch fout met mij? Weet je, wat ik nu vooral wil doen is haar een slag in het gezicht geven. Of misschien toch maar niet."

"Ik wou dat ik er een beter verhaal rond kon breien. Maar ik kan het niet. En het kan misschien ieder moment opnieuw gebeuren."

Meest gelezen